
چگونه فروش دیجیتال و بازاریابی دیجیتال به فروش کمک میکنند؟
فرآیند فروش محصولات و خدمات به دلیل پیشرفت های جدید و در حال توسعه فناوری تغییر کرده است. اگر به دنبال افزایش فروش برای بیزینس خود هستیم، باید فروش دیجیتال را در نظر بگیریم تا به ما در دستیابی به اهداف درآمدی و ارائه ارزش به مشتریانمان کمک کند. ابتدا باید بررسی کنیم که فروشدیجیتال چیست و چگونه میتوانیم استراتژی های فروش و تلاش های بازاریابی خود را برای شروع فروش دیجیتال تغییر دهیم. هر وقت صحبت در مورد فروش دیجیتال می شود، بحث به سرعت به سمت موضوعاتی مانند بهینهسازی موتورهای جستجو، تبلیغات فیس بوک یا سایر مقولههای مرتبط با پیام رسانی کشیده میشود.
فروش دیجیتال متفاوت است و درک این تفاوت برای هر سازمانی که میخواهد تلاش خود را برای فروش به حداکثر برساند نیز بسیار مهم است.

بازاریابی دیجیتال
بیایید با بازاریابی دیجیتال شروع کنیم. به زبان ساده، بازاریابی دیجیتال شامل برقراری ارتباط با مشتریان هدف خودمان در فضای آنلاین و تأثیر گذاری روی آن ها است.
بازاریابی دیجیتال یک تلاش برای برقراری تعاملی آنلاین است که از سرمایههای مختلف از جمله وبسایت، ویدیو، تصاویر (اینفوگرافیک یا عکس)، محتوای نوشتاری (وبلاگ یا کتاب الکترونیکی) و صفحات رسانههای اجتماعی برای ارتباط با مشتریان استفاده میکند.
همچنین شامل استراتژیهای خاصی برای ایجاد تعامل، مانند تبلیغات پرداخت به ازای هر کلیک، جستجوی پرداخت، بهینهسازی موتورهای جستجو و پرداخت اجتماعی است. بازاریابی دیجیتال روشی قدرتمند است که به کسب و کارها امکان میدهد در زمان مناسب با افراد مناسب روبرو شوند.
اگر در یک دنیای کاملاً آنلاین قرار دارید، تلاشهای بازاریابی دیجیتال شما میتواند برای فروش، فوق العاده باشد. با این حال، برای بسیاری از مشاغل، تعامل آنلاین کافی نیست و اینجاست که فروش دیجیتال وارد عرصه عمل میشود.

فروش دیجیتال
برخلاف بازاریابی دیجیتال که مقصود آن جذب مخاطب هدف است، هدف فروش دیجیتال تبدیل مخاطبان به خریدار است. فروش دیجیتال مسئول افزایش درآمد است. یک تلاش فروشدیجیتال به خوبی طراحی شده از ابزارهای دیجیتال (سیستمهای CRM، پلتفرمهای مدیریت محتوا، منابع تولید پیشرو)، پلتفرم های اجتماعی و روشهای ارتباطی مختلف برای برنده شدن در تجارت استفاده میکند. اشتباه نکنید، تلاشهای بازاریابی دیجیتال میتواند اغلب بر درآمد تأثیر بگذارد اما فروش دیجیتالی صرفاً بر افزایش فروش متمرکز است.
تلاشهای فروش دیجیتال به دو عملکرد برای تعامل بالقوه تقسیم میشوند. بخش اول از فعالیتهای ورودی خریداران بالقوه پشتیبانی می کند. اینها مشتریهای احتمالی هستند که از وبسایت بازدید میکنند، به پیشنهادات پاسخ میدهند و با علاقه با بیزینس ما ارتباط برقرار میکنند. یک تلاش بازاریابی دیجیتال برای این منظور طراحی شده است، ارتباط با مخاطبان هدف.
به همین دلیل، فروش و بازاریابی باید در توسعه استراتژیهای پیامرسانی و فروش با یکدیگر همکاری کنند تا مطمئن شوند که تلاش مشترک در حال ایجاد یک تجربه یکپارچه است.
دومین عملکرد فروشدیجیتال تلاش خارج از محدوده تیم است. این همان چیزی است که واقعاً یک تلاش فروش دیجیتال قوی را از یک روش متوسط متمایز میکند. در رویکرد فروش برونگرا، تیم از منابع مختلفی برای تحقیق در مورد مشتریهای احتمالی بالقوه، ارتباط با راهنماییهای بالقوه و برنامهریزی تعاملات استفاده میکند. اینها فعالیتهایی هستند که مشتریان احتمالی را به مشتری تبدیل میکنند.
فروشندگان دیجیتال از منابعی مانند موتورهای جستجو، پلتفرمهای اجتماعی و …. استفاده میکنند.
برخلاف فروشنده سنتی حضوری، یک فروشنده دیجیتال زمان کمتری برای ایجاد رابطه و جلب توجه مشتری بالقوه دارد. با این حال، زمانی که فروشندگان دیجیتال از ابزارهای خود به درستی استفاده می کنند، احتمال برنده شدن در فروش بیشتر است.

تحقیقات موسسه دیجیتال مارکتینگ نشان داد که نمایندگان فروش با استفاده از رسانههای اجتماعی ۳.۶ برابر شانس بیشتری برای ملاقات با یک تصمیم گیرنده دارند. خریداران تحقیقات خود را به صورت آنلاین در بستر فضاهای اجتماعی مختلف انجام می دهند، به همین دلیل حضور فروشندگان در آنها حیاتی است. با در نظر گرفتن این موضوع، بیایید در مورد چگونگی عملی کردن استراتژی فروش دیجیتال بحث کنیم.
چگونگی اجرای استراتژی فروش دیجیتال
اکنون سه مرحله وجود دارد که میتوانیم برای شروع یک تلاش فروش دیجیتالی از آنها استفاده کنیم:
۱.تحقیق کنیم.
فروشندگان دیجیتالی اهمیت تحقیق را درک میکنند. تحقیقات کامل میتواند شامل یک بازار تجاری یا یک صنعت، شرکتهای خاص و افراد حیاتی در داخل یک سازمان باشد. همانطور که تحقیقات خود را انجام میدهید، از گروههای صنعتی، نشریات و سازمان دهندگان رویداد استفاده کنید که میتوانند بینش ارزشمندی از وضعیت فعلی یک کسب و کار ارائه دهند.

۲. حضور در رسانههای اجتماعی.
فروشندگان امروز باید در شبکههای اجتماعی حضور داشته باشند. اینکه کدام پلتفرم های اجتماعی مرتبط هستند به صنعت ما بستگی دارد. با این حال، به عنوان یک قاعده کلی، لینکدین و فیس بوک هر دو دسترسی به مجموعه بزرگی از مشتریان بالقوه را فراهم میکنند. توییتر و اینستاگرام نیز بسته به مدل کسبوکار و فرصت ایدهآل ما، پلتفرمهای خوبی هستند که میتوانیم در آن فعالیت داشته باشیم.
تلاش اجتماعی با انتخاب پلتفرم ما و ایجاد یک برند شخصی شروع میشود. تفاوت اصلی بین پلتفرم های اجتماعی برای فروش و پلتفرم های اجتماعی، به طور کلی، قصد حضور ماست و نحوه فعالیت ماست.
۳. ابزار مناسب را انتخاب کنیم.
انتخاب ابزارهای فناوری مناسب برای حمایت از تلاشهای فروش دیجیتالی ضروری است. در جستجوی ابزارهای دیجیتال، به راحتی میتوان تحت تأثیر حجم اطلاعات موجود و تعداد بسیار زیاد گزینهها غرق شد.
برای ساده نگه داشتن کارها، با یک منبع تولید کننده انگیزه شروع کنیم. به عنوان مثال: LinkedIn Sales Navigator به دلیل سادگی و هزینه مناسب، این ابزار به ایجاد و پرورش روابط مشتری در یک شبکه کمک میکند. هنگامی که یک پلتفرم نسل پیشرو راه اندازی کردیم، پلتفرم های اجتماعی مورد استفاده را انتخاب و اولویت بندی کنیم.
اگر دارای بیزینس B2B هستیم، لینکدین ضروری است، با این حال، فیس بوک، توییتر و اینستاگرام نیز میتوانند ارزشمند باشند. برای پیدا کردن مخاطبان و انتخاب درست پلتفرم های اجتماعی سوال مهمی که باید بپرسیم این است که «مشتریان احتمالی من وقت خود را کجا میگذرانند؟»

مشتری خود را بشناسیم.
داشتن یک ابزار مدیریت ارتباط با مشتری (CRM) کمک میکند. بسیاری از بیزینسها دارای سیستمهای موجود هستند که برای بیزینس و خریدارانشان سفارشی شده است. فروش دیجیتال به روش پیچیدهتری برای مدیریت روابط نیاز دارد و فناوری میتواند به کارآمدتر شدن آن کمک کند.
بازاریابی دیجیتال و فروش دیجیتال هر دو از عملکردهای ضروری در هر بیزینسی هستند که میخواهند در دنیای امروز رقابت کنند. درک تفاوت بین این دو برای ایجاد یک رویکرد جامع برای افزایش درآمد بسیار مهم است.
تحول دیجیتال فرصتهای بیشتری را برای فروش و بازاریابی ایجاد کرده است تا با یکدیگر همکاری کنند تا یک تجربه مشتری یکپارچه ایجاد کنند که باعث فروش بیشتر شود. هنگامی که این دو عملکرد در زمینه پیام رسانی، توسعه محتوا و فرآیند تعامل با مشتری با یکدیگر همکاری میکنند، اتفاقات بزرگی میتواند رخ دهد.
پلتفرم مناسب را پیدا کنیم.
ابزار مدیریت ارتباط با مشتری (CRM) کمک می کند، بسیاری از شرکتها متناسب با عملکرد خود و خریداران از این سیستم که متناسب با بیزینس آنها طراحی شده است استفاده کنند. فروش دیجیتال به روش پیشرفتهتری برای مدیریت روابط نیاز دارد و فناوری میتواند به آسانتر کردن آنها کمک کند.
بازاریابی دیجیتال و فروشدیجیتال هر دو از عملکردهای ضروری برای هر بیزینسی هستند که میخواهند رقابت کنند. برای ایجاد یک رویکرد جامع برای افزایش درآمد، درک تفاوت بین این دو بسیار مهم است.
تحول دیجیتال فرصتهای بیشتری را برای فروش و بازاریابی ایجاد کرده است تا با یکدیگر همکاری کنند تا یک تجربه مشتری یکپارچه ایجاد کنند که باعث فروش بیشتر شود. هنگامی که این دو عملکرد در زمینه پیام رسانی، توسعه محتوا و فرآیند تعامل با مشتری با یکدیگر همکاری میکنند، اتفاقات بزرگی میتواند رخ دهد.
مطالب مرتبط:
دیدگاهتان را بنویسید