Mosalas Advertising Group

Demo Reel

خانه مشاوره
DEMO REEL

صفحه اصلی / وبلاگ / مبانی برندینگ / مراحل برند سازی (Branding Stages)


۶ گام از مراحل برند سازی


به دلیل رقابتی که بین بیزینس ها وجود دارد برای متفاوت بودن از بقیه، بیزینس باید منحصر به فرد و قابل تشخیص توسط مشتریان باشد. برند قوی چیزی است که پشت هر محصول موفق قرار می گیرد. نظرسنجی جهانی نوآوری محصولات جدید نیلسن کشف کرد که تقریباً ۵۹٪ از مردم ترجیح می دهند محصولات جدید را از برند های آشنا خریداری کنند و ۲۱٪ می گویند که اگر محصولی از برندی باشد که دوست دارند آماده خرید هستند. در این طلب در مورد ماهیت مراحل برند سازی و همچنین اصول برندینگ در آن می گویم. همچنین، ما مراحل کلیدی ایجاد برند موثر را تعریف خواهیم کرد.


 ایجاد هویت برند - اصول برندینگ - گروه تبلیغاتی مثلث
پرداختن طراحان به جزئیات اهداف تجاری در ایجاد هویت برند

برندینگ چیست؟

اخیراً، کلمه “برند” به طور معمول به عنوان یک چیز مرسوم، به ویژه در صنعت مد استفاده می شود، بنابراین بسیاری از مردم ماهیت واقعی آن را فراموش می کنند. بر اساس فرهنگ لغت کسب و کار، برند یک طرح، علامت، نماد، کلمات یا ترکیبی از آنها بطور خاص است که در ایجاد تصویری که محصول را شناسایی می کند و آن را از رقبای خود متمایز می کند، استفاده می شود.

به عبارت دیگر، برند نمایش بصری است که افراد آن را با بیزینس یا محصول مرتبط می‌کنند. هویت برند موثر، هویتی است که مشتریان آن را با سطح بالایی از اعتبار و کیفیت مرتبط می دانند. با این حال، مراحل برندسازی قدرتمند نه تنها به ویژگی های زیبایی شناختی عناصر برند، بلکه به جزئیاتی مانند پیام و جذابیت احساسی پشت آن بستگی دارد.

برای ایجاد هویت برند مناسب، طراحان باید عمیقاً به جزئیات اهداف تجاری بپردازند و همچنین درباره بازار و مخاطبان هدف آن تحقیق کنند. در اینجا ما مراحل برند سازی را به شش مرحله اساسی و اصول برندینگ تقسیم کرده ایم که صاحبان بیزینس با همکاری طراحان و آژانس برندینگ باید در مسیر ایجاد برند طی کنند.


برندسازی بیزینس - گروه تبلیغاتی مثلث
تعیین الویت و ارزش‌های بیزینس

مرحله ۱. اهداف و شخصیت برند

طراحان کسانی نیستند که اهداف یا شخصیت بیزینس را تعیین کنند اما پایه و اساس تمام مراحل برندسازی هستند. برای دریافت نتایج مورد انتظار، بیزینس باید اولویت‌ها و ارزش‌ها را در نقطه شروع تعیین کند تا نیرو هایی که روی برندسازی کار می‌کنند، ببینند به کدام سمت می‌روند.

آنها لزوماً نیازی به تعریف و استفاده برای تمام چرخه وجود برند ندارند. اهداف را می‌توان بعداً در طی یک فرآیند خلاقانه اصلاح کرد، اما داشتن برخی دستورالعمل‌ها در آغاز حیاتی است. علاوه بر این، قبل از اینکه طراحان شروع به کار بر روی یک بخش بصری کنند، باید شخصیت بیزینس یا محصولی را که می‌خواهد ارائه کند، شناسایی کنند. طراحی برند بدون این دانش مانند کشیدن پرتره از یک عکس است. می‌توانید کپی را کاملاً درست انجام دهید، اما هیچ احساسی  در کار وجود نخواهد داشت.

در مورد مراحل برندسازی هم همینطور است. کارفرما برای انجام برندینگ خود باید توضیحاتی را در مورد مشخصات بیزینس خود به طراح ارائه کند. برای مثال، طراحان می‌توانند از مشتریان بخواهند که فهرستی از ۴ تا ۵ کلمه کلیدی برای توصیف کسب‌وکارشان، یا حداقل آنچه که بیزینس می‌خواهد باشد، تهیه کنند.


مخاطب دلیل وجود کسب و کارها و بیزینس ها هستند - گروه تبلیغاتی فرکتال
مخاطبان دلیل تعیین بیزینس در بازار موفق

مرحله ۲. تحقیقات بازار و مخاطب

با درک آنچه مشتری امیدوار است به آن دست یابد، نقاط قوت و ضعف آنها، رقابت و محیطی که در آن تجارت خود را انجام می دهند، طراحان می توانند شروع به توسعه راه حل های معنی دار کنند. این می تواند چالش برانگیز باشد، زیرا جلب نیازهای مشتریان اغلب دشوار است. مشتریان گاهی اوقات “خیلی نزدیک” به کار خود هستند تا عینی باشند و طراحان اغلب در نتیجه اطلاعات جزئی یا نادرست به دست می آورند. اما از طریق پرسش، طراحان می‌توانند به مشتریان کمک کنند تا راه‌حل‌های برند را که با اهداف تجاری آن‌ها همسو هستند، کشف کنند.

تجزیه و تحلیل کسب و کار بر سه حوزه کلیدی متمرکز است: ماموریت، رقابت و محیط کسب و کار. ابزارهای اساسی زیادی تجزیه و تحلیل کسب و کار وجود دارد که می تواند توسط طراحان برای جمع آوری بینش ارزشمند در این زمینه ها استفاده شود، از جمله: شرح چشم انداز و ماموریت، تجزیه و تحلیل SWOT و اولویت بندی اهداف است. این ابزارها زبان مشترکی را بین طراحان و کارفرما فراهم می‌کنند و به چارچوب‌بندی بحث‌ها پیرامون سؤالات استراتژیک کمک می‌کنند.

مخاطب دلیل وجود کسب و کارها و بیزینس ها هستند و در نهایت تعیین می کنند که آیا بیزینس در بازار موفق می شود یا خیر. از آنجایی که بیزینس ها به دنبال مزیت استراتژیک به سمت اصول برندینگ هستند، تأکید بیشتری بر درک اینکه چگونه طراحی برند به مخاطبان انگیزه می دهد، می شود. هنگامی که با تجزیه و تحلیل کسب و کار ترکیب می شود، تحقیقات مخاطبان، «چه کسی»، «چه» و «چرا» پازل برند را پر می کند.


تفاوت لوگو با برند- گروه تبلیغاتی مثلث
تفاوت لوگو با برند

مرحله ۳. طراحی لوگو

برخی از افراد اغلب لوگو را با برند اشتباه می گیرند، اما این تنها یک مرحله از مراحل برند سازی است. با این حال، دست کم گرفتن نقش طراحی لوگو اشتباه است. این نشانه اصلی هویت برند، برجسته ترین نماد تصویر برند، پایه و اساس استراتژی بازاریابی موثر است که ارتباط آن را با مخاطب هدف امکان پذیر می کند.

یکی از جنبه هایی که تحقیق شامل می شود، بررسی لوگوهای شرکت های رقابتی است. این کمک می کند تا از شباهت غیر ضروری با سایر لوگوها در این بخش جلوگیری شود و هویت برند اصلی ایجاد شود.

هنگامی که تمام اطلاعات اصلی جمع آوری می شود، طراحان به مرحله هنری تر می روند. آنها با امتحان کردن مدل های مختلف، جهت سبک و پالت رنگ را انتخاب می‌کنند که برای برند بهترین کارایی را دارد.

پس از تکمیل لوگو، طراحان قسمت تست را شروع می کنند. مسئله این است که همه چیز در یک صفحه دیجیتال خوب به نظر نمی رسد و همچنین در سطوح مختلف یکسان نیستند. به همین دلیل بسیار مهم است که لوگو را در همه موقعیت ها و مکان های ممکن آزمایش کنیم تا مطمئن شویم همه فعالیت ها متناسب با هم هستند.

طراحی لوگو نقش مهمی در اصول برندینگ دارد، بنابراین به طراحان توصیه می شود که به فرآیند خلاقانه آن توجه زیادی داشته باشند. برای دستیابی به لوگوی متناسب با بیزینس، ارزش سرمایه گذاری از لحاظ زمانی را دارد.


عناصر بصری و کلامی برند - گروه تبلیغاتی مثلث
جذب مخاطبان با استفاده از عناصر بصری و کلامی

مرحله ۴. عناصر بصری برند

طراحی لوگو تنها نمایش بصری برند نیست. مطمئناً تمرکز اصلی همیشه یک لوگو خواهد بود، اما برخی از عناصر دیگری مانند رنگ و تایپوگرافی و … هم وجو دارند که باید توجه ویژه ای با آنها کرد. طراحی هویت بصری و پیام رسانی که همراه با برند است، نقش مهمی در مراحل برند سازی دارد.

عناصر بصری و کلامی که با موقعیت برند ارتباط برقرار می‌کنند، مخاطبان را جذب و متقاعد می‌کنند تا با برند درگیر شوند. آنها نقطه اوج، بیان جایگاه و وعده برند هستند. عناصر کلامی شامل چشم انداز و شرح ماموریت، نام برند، شعار و بیانیه موقعیت برند می باشد. عناصر بصری شامل لوگو، تایپوگرافی، رنگ ها، شکل و ظاهر و احساس کلی ارتباطات و محیط است.


بیزینس کارت از موارد ضروری در ارتباطات - گروه تبلیغاتی مثلث
بیزینس کارت از موارد ضروری در ارتباطات

مرحله ۵. سبک برند بیزینس های بزرگ

وقتی لوگو، پالت رنگ و سایر عناصر بصری آماده شدند، وقت آن است که آنها را در سبک شرکتی هارمونیک متحد کنیم. زمانی که طراح بر روی برندسازی برای شرکت های ارائه دهنده خدمات یا کالا کار می کند، بسته به نوع بیزینس و ویژگی های مختلف آنها، می تواند آنها را به خدمات یا کالای برند تبدیل کند. برخی از فعالیت بیزینسی رایج وجود دارد که توسط شرکت های مختلف استفاده می‌شود:

  • بیزینس کارت: یکی از موارد ضروری در ارتباطات تجاری، بیزینس کارت است؛ بنابراین کارت ویزیت یا بیزینس کارت برای نشان دادن برند حیاتی است و جزئی از اصول برندینگ محسوب می‌شود.
  • مکاتبه و ارتباطات: ارتباطات تجاری همیشه سبکی رسمی دارد. برای اینکه نشان دهند اصول برندینگ (برندسازی) در بیزینس اجرا و ارائه دهنده خدمات قابل اعتماد هستند، طراحان باید روی ارائه مکاتبات و ارتباطات کار کنند. سربرگ ها، پاکت نامه ها و … باید حاوی عناصر هویت برند باشند که سطح حرفه ای را نشان می دهد.
  • بیلبوردها و بنرها: آنها بخش اصلی مراحل برندسازی و بازاریابی هستند، بنابراین مشتریان اغلب از طراحان می خواهند که روی ایده خلاقانه برای تبلیغات در فضای مجازی و بنر در محیط اجتماعی کار کنند.
  • برندسازی خودرو: بیزینس هایی که تحویل محصول را ارائه می دهند نیاز به دکوراسیون موثر خودرو دارند. عناصر هویت برند در خودروهای شرکت یا کامیون ها راه کارآمد برای تبلیغ در فضای باز است.

استفاده از مسیرهای پیام رسان برای موقعیت یابی برند - گروه تبلیغاتی مثلث
استفاده از مسیرهای پیام رسان برای موقعیت یابی برند

مرحله ۶: راه اندازی و ارزیابی برند

یکی از بزرگ‌ترین چالش‌ها در پیاده‌سازی موقعیت‌یابی برند، سوق دادن بیزینس به سمت خرید و استفاده از مسیرهای پیام‌رسان و خلاقانه است. به همین دلیل است که بسیار مهم است که در مراحل برند سازی را تا حد امکان مشارکتی کنیم و از همه بخش‌های بیزینس دعوت کنیم تا در تعیین مسیر مشارکت کنند.

حقیقت ساده این است که مردم از چیزی که به ایجاد آن کمک می کنند حمایت می کنند. پیاده سازی شامل انتقال موقعیت برند و دارایی های کلامی و بصری برند به مخاطبان داخلی است. همراه با راهنماهای سبک و دسترسی آنلاین به دارایی های برند، این مرحله همچنین نیازمند آموزش برند است. هنگامی که برند راه اندازی و اجرا شد، تمرکز باید از ایجاد به حفظ برند تغییر کند.

یکی از رایج‌ترین مسائلی که بیزینس‌ها با آن مواجه می‌شوند، تخریب برند در طول زمان است، زیرا بیزینس از پیام‌ها و طرح‌های مشابه خسته می‌شود. یک قانون کلی که باید به خاطر بسپارید این است که وقتی بیزینس در حال مبارزه با فرسودگی برند است، معمولاً این نقطه ای است که مخاطبان آنها تازه شروع به برقراری ارتباط در جهت برند می کنند.

مطالب مرتبط:

۶ Crucial Stages of Branding Process

مشاهده نظرها +
بستن نظرها -

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جدیدترین مطالب وبلاگ
۸:۰۰ ق.ظ

تفاوت بازاریابی و فروش

blog تفاوت بازاریابی و فروش چیست؟ مقایسه فروش و مارکتینگ اگرچه بسیاری از مردم از اصطلاحات فروش و بازاریابی به جای یکدیگر استفاده می کنند، تفاوت....

تفاوت بازاریابی و فروش

blog تفاوت بازاریابی و فروش چیست؟ مقایسه فروش و مارکتینگ اگرچه بسیاری از مردم از اصطلاحات فروش و بازاریابی به جای یکدیگر استفاده می کنند، تفاوت ظریفی بین این دو وجود دارد. هر دو عملکرد قصد دارند درآمد کسب و کار را افزایش دهند، اما روشی که آنها برای انجام این کار تلاش می کنند متفاوت....
۸:۰۰ ق.ظ
۸:۰۰ ق.ظ

برندسازی دیجیتالی (Digital Branding)

blog برندینگ دیجیتالی چیست؟ چه بخواهیم و چه نخواهیم، ​​اینترنت نه تنها به ابزاری مفید برای مشاغل و افراد تبدیل شده است، بلکه به یکی از....

برندسازی دیجیتالی (Digital Branding)

blog برندینگ دیجیتالی چیست؟ چه بخواهیم و چه نخواهیم، ​​اینترنت نه تنها به ابزاری مفید برای مشاغل و افراد تبدیل شده است، بلکه به یکی از ضروریات زندگی روزمره هم تبدیل شده است. بسیاری از مردم در طول روزهای هفته بیشتر زمان خود را به صورت آنلاین سپری می کنند و اینترنت بدون شک مکانی برای....
۸:۰۰ ق.ظ
۸:۰۰ ق.ظ

تبلیغات برند چیست؟ (?What is brand advertising)

blog تبلیغات برند چیست و چگونه کمپین برندینگ را شروع کنیم؟ در بازار رقابتی، به ندرت داشتن یک محصول یا خدمات خوب کافی است. علاوه بر....

تبلیغات برند چیست؟ (?What is brand advertising)

blog تبلیغات برند چیست و چگونه کمپین برندینگ را شروع کنیم؟ در بازار رقابتی، به ندرت داشتن یک محصول یا خدمات خوب کافی است. علاوه بر این، اغلب تبلیغات صرف این کالاها برای ایجاد روابط پایدار با مشتریان کافی نیست. ایجاد هویت برند قوی و استفاده از تبلیغات برند، کلید ایجاد چنین اعتماد و دستیابی به....
۸:۰۰ ق.ظ
۸:۰۰ ق.ظ

اهمیت برندینگ (The Importance Of Branding)

blog اهمیت برندینگ (اهمیت برندسازی) چیست؟ در جواب به این که اهمیت برندینگ در چه چیزی است، باید گفت که، اهمیت برندسازی مهم است زیرا نه....

اهمیت برندینگ (The Importance Of Branding)

blog اهمیت برندینگ (اهمیت برندسازی) چیست؟ در جواب به این که اهمیت برندینگ در چه چیزی است، باید گفت که، اهمیت برندسازی مهم است زیرا نه تنها چیزی است که تاثیر به یاد ماندنی را در مصرف کنندگان ایجاد می کند، بلکه به مشتریان و مخاطبان اجازه می دهد تا بدانند که از بیزینس چه انتظاری....
۸:۰۰ ق.ظ
۸:۰۰ ق.ظ

مراحل برند سازی (Branding Stages)

blog ۶ گام از مراحل برند سازی به دلیل رقابتی که بین بیزینس ها وجود دارد برای متفاوت بودن از بقیه، بیزینس باید منحصر به فرد....

مراحل برند سازی (Branding Stages)

blog ۶ گام از مراحل برند سازی به دلیل رقابتی که بین بیزینس ها وجود دارد برای متفاوت بودن از بقیه، بیزینس باید منحصر به فرد و قابل تشخیص توسط مشتریان باشد. برند قوی چیزی است که پشت هر محصول موفق قرار می گیرد. نظرسنجی جهانی نوآوری محصولات جدید نیلسن کشف کرد که تقریباً ۵۹٪ از....
۸:۰۰ ق.ظ