
۸ نوع تبلیغات دیجیتال، تعاریف و مزایا آن
اگر در حال ارزیابی گزینه هایی برای تبلیغ محصولات و خدمات خود هستید، ممکن است بخواهید دیجیتال مارکتینگ و تبلیغات دیجیتال را در نظر بگیرید. روش تبلیغاتی دیجیتال مقرون به صرفه است و به راحتی میتواند مشتریانی را هدف قرار دهد که احتمال دارد محصولات و خدمات ما را خریداری کنند. یادگیری انواع مختلف تبلیغات دیجیتال می تواند به ما کمک کند تا آن روش هایی را که برای کسب و کارمان مناسب هستند را شناسایی کنیم.
در این مطلب، ما چیستی تبلیغات دیجیتال، مزایای تبلیغات دیجیتال و هشت نوع مختلف تبلیغات دیجیتال را مورد بحث و بررسی قرار می دهیم تا اطلاعاتی در این زمینه در اختیار داشته باشید.

تبلیغات دیجیتال چیست؟
تبلیغات دیجیتال یک استراتژی تبلیغاتی است که شامل انتشار تبلیغات دیجیتال و سایر مطالب تبلیغاتی از طریق پلتفرم های آنلاین مانند موتورهای جستجو، وب سایت ها، رسانه های اجتماعی، ایمیل و از طریق برنامههای تلفن همراه است. تبلیغات دیجیتال شامل هر نوع ارتباطی است که شرکت بهمنظور تبلیغ برند، محصولات و خدمات خود در کانالهای دیجیتال به صورت آنلاین انجام میدهد. هدف نهایی تبلیغات دیجیتال، ایجاد حضور دیجیتالی آنلاین در جایی است که مخاطبین ایده آل هدف شرکت در آنجا حضور دارند.
مزایای تبلیغات دیجیتال
استفاده از تبلیغات دیجیتال مزایای متعددی دارد از جمله:
مقرون به صرفه بودن
دیجیتال مارکتینگ یک استراتژی مقرون به صرفه برای تبلیغات یک کسب و کار است. شرکتها میتوانند پیامهای بازاریابی مختلف را آزمایش کنند تا تشخیص دهند چه چیزی با مخاطبانشان ارتباط برقرار می کند و به دل آنها می نشیند تا کمپینهای خود را برای رسیدن به حداکثر نتایج، بهینهسازی کنند، و قبل از اینکه میزان سرمایهگذاری خود را در تبلیغات دیجیتال افزایش دهند، بتوانند نتایج سریعتری را مشاهده کنند.

قابل اندازه گیری بودن
با استفاده از تبلیغات دیجیتال می توانیم نتایج کمپین تبلیغاتی خود را به دقت اندازه گیری کنیم. برای مثال، میتوانیم میزان افزایش ترافیک وبسایت را اندازهگیری کنیم یا ارزیابی کنیم که هزینه به ازای هر کلیک ([۱]CPC) تبلیغات رسانههای اجتماعی در طول زمان چگونه تغییر میکند.
هدف گذاری شده است
دیجیتال مارکتینگ، هدف گذاری مشتریانی که مناسب با محصولات و خدمات ما هستند را آسان تر می کند. به عنوان مثال، پلتفرمهای رسانههای اجتماعی این امکان را میدهند که با استفاده از ویژگیهای مختلف مانند جنسیت، سن، علایق، سرگرمیها یا مشاغل، مخاطبان را تعریف و تفکیک کنیم.
بهینه شده است
با دیجیتال مارکتینگ، به راحتی می توانیم تغییراتی در کمپین های خود ایجاد کنیم تا آنها را برای حداکثر نتایج بهینه کنیم. به عنوان مثال، اگر متوجه شدیم که مخاطبان ما به یک تبلیغ پاسخگو نیستند، می توانیم تصاویر و پیام ها را به سرعت و به راحتی تغییر دهیم تا زمانی که نتایج مورد نظر خود را مشاهده کنیم.

هشت نوع تبلیغات دیجیتال
شرکتها هنگام تبلیغات آنلاین گزینه های مختلفی برای انتخاب دارند. در اینجا هشت نوع تبلیغات دیجیتال وجود دارد که ممکن است بخواهید در نظر بگیرید:
- تبلیغات جستجوی پولی[۲]
جستجوی پولی نوعی از تبلیغات دیجیتالی است که به شرکت ها اجازه می دهد تبلیغات را در صفحات نتایج موتورهای جستجو (SERP) نمایش دهند. هنگامی که یک تبلیغ جستجوی پولی قرار می دهید، زمانی که کاربران اینترنت عبارات مرتبط را جستجو می کنند، تبلیغات ما در بالای نتایج جستجو ظاهر می شود. خود آگهی عموماً شامل یک عنوان، توضیحات مختصر و لینکی به صفحه مربوطه در وب سایت کسب و کار است.
۲. تبلیغات نمایشی
تبلیغات نمایشی یک نوع تبلیغات دیجیتالی است که شامل استفاده از تصاویر همراه متن، ویدئو، فایل صوتی یا تبلیغات بنری همراه با افکتهای نوری است که در فضاهایی از یک پلتفرم رسانه اجتماعی یا وب سایت مشخص شده است. این بنرهای تبلیغاتی افرادی که از آن پلتفرم ها استفاده می کنند را تشویق می کند تا روی بنر کلیک کرده و از وب سایت شرکت بازدید کنند. تبلیغات نمایشی اغلب در وبسایتهایی با موضوع مرتبط قرار میگیرند و همان مخاطبانی را نیز هدف قرار میدهند که تبلیغکننده در تلاش برای دستیابی به آن است.
نوعی دیگری از تبلیغات دیجیتال است که در آن محتوای پولی با عملکرد و ظاهر و احساس همان پلتفرم رسانه ای که در آن دیده می شود کاملاً تطابق دارد. تبلیغات همسان میتواند شامل تبلیغات نمایشی باشد که با سایر تصاویر موجود در وبسایت ترکیب میشوند، مرور میشوند یا با قرار دادن محصول در ویدیوها یا تبلیغات، در یک محتوای بزرگتر نوشته می شوند.
مزیت این نوع استراتژی تبلیغات دیجیتال این است که این تبلیغات می تواند کمک کند از تجربه مثبت کاربران پشتیبانی شود. بازدیدکنندگان وب سایت ممکن است حتی متوجه نباشند که روی یک آگهی کلیک می کنند، همان زمانی است که با این تبلیغات درگیر می شوند. این خود می تواند به معنای سطوح بالاتری از تعامل و کلیکهای بیشتر نسبت به سایر انواع تبلیغات باشد.

۴. تبلیغات رسانه های اجتماعی
تبلیغات در رسانه های اجتماعی فرآیندی برای تبلیغ کسب و کار، محصولات و خدمات در پلتفرم های رسانه های اجتماعی است. تبلیغات رسانه های اجتماعی اغلب استراتژی خوبی برای جذب مخاطب با هزینه کم، افزایش آگاهی از برند برای یک شرکت و افزایش فروش و در نهایت درآمد است.
۵. تبلیغات صوتی
تبلیغات صوتی یک نوع تبلیغات دیجیتال است که شامل استفاده از خدمات پخش صدا برای هدف قرار دادن شنوندگان با تبلیغات ضبط شده بین آهنگ ها یا در قسمت های پادکست است. مزیت تبلیغات صوتی این است که کاربران در صورت عدم پرداخت هزینه اشتراک برای سرویس پخشزنده فیلم و غیره، ملزم به گوش دادن کامل به تبلیغات هستند. این روش به تبلیغکننده اجازه میدهد تا با پیامهای به یاد ماندنی و تاثیرگذار به مخاطبان زیادی دست یابد.
۶. تبلیغات موبایل
تبلیغات موبایلی به هر شکلی از تبلیغاتی گفته می شود که بر روی یک دستگاه تلفن همراه مانند گوشی هوشمند یا تبلت ظاهر می شود. بازاریابی موبایلی می تواند شامل متن تبلیغاتی ارسال شده از طریق پیامک، تبلیغات بنری در سایت های دارای تلفن همراه و تبلیغات درون برنامه ای باشد. محبوبیت این نوع تبلیغات دیجیتالی افزایش یافته است زیرا مصرف کنندگان بیشتری وقت خود را برای مرور اینترنت از طریق دستگاه تلفن همراه خود صرف می کنند.

۷. تبلیغات ویدیویی
تبلیغات ویدیویی به هر شکلی از تبلیغات آنلاین اطلاق میشود که شامل ویدیوها است، بهویژه تبلیغاتی که در ابتدا، وسط یا انتهای محتوای ویدیویی در پلتفرمهای پخش ویدیو نشان داده میشوند. از آنجایی که مصرف کنندگان بیشتر وقت خود را روی پلتفرم های ویدیویی، پخش ویدیوها در دستگاه های تلفن همراه خود می گذرانند، تبلیغات ویدیویی محبوبیت بیشتری پیدا کرده است و راهی موثر برای افزایش آگاهی از برند و یافتن مشتریان جدید است.
۸. تبلیغات بازاریابی مجدد (ریتارگتینگ)
بازاریابی مجدد (ریتارگتینگ) نوعی از تبلیغات آنلاین است که به شرکت ها اجازه می دهد مشتریان را بر اساس رفتار آنلاین خود هدف قرار دهند. با استفاده از کوکیها[۴]، کسبوکارها میتوانند افرادی را که از وبسایت آنها در بازههای زمانی مشخص بازدید کردهاند، برچسبگذاری کنند و سپس به صورت استراتژیک تبلیغات را در وبسایتهای شریک یا پلتفرمهای رسانههای اجتماعی قرار دهند تا به مشتریان یادآوری کنند که خرید کنند یا آگاهی از برند را افزایش دهند. بازاریابی مجدد (ریتارگتینگ) به ویژه برای خرده فروشان آنلاین موثر است، زیرا کاربرانی که با برندهای خود به صورت آنلاین تعامل داشته اند، در آینده، بیشتر از آنها خرید می کنند. با استفاده از تبلیغات بازاریابی مجدد (ریتارگتینگ)، می توانیم در راس فکر آن مشتریان باقی بمانیم و احتمال فروش را افزایش دهیم.
[۱] cost per click (CPC) = اصطلاح «هزینه به ازای کلیک» اصطلاحی است که کمپینهای تبلیغاتی، تحت عنوان تبلیغات کلیکی با آن شناخته میشوند.
[۲] Paid search advertising = این روش، یک شیوه تبلیغاتی است که در آن به موتورهای جست و جو مبلغی پرداخت میشود.
[۳] Native advertising = تبلیغات همسان نوعی از تبلیغات هستند که به شکل مطالب وبسایتی در میآیند که در آن نمایش داده میشوند. تبلیغات همسان یا native به این دلیل وارد صنعت تبلیغات آنلاین شدهاند که در میان تمام انواع تبلیغات، مخاطب را جذب کنند و ذهن مخاطب را از خود دور نکنند. تبلیغات همسان، در جایگاههایی تحت عنوان «پیشنهاداتی از سراسر وب» یا «مطالب روز» نمایش داده میشوند.
[۴] کوکی ها چیزی بیشتر از یک فایل متنی که بر روی کامپیوتر یا موبایل شما ذخیره میشوند نیستند. این فایل توسط مرورگر خوانده میشود و در آن اطلاعاتی در بارهی وبسایت مانند مشخصات ورود به سایت و تنظیمات سفارشی شدهی کاربر ذخیره میشود.
مطالب مرتبط:
دیدگاهتان را بنویسید